Ervaringen van cliënten

therapie-delfzijl-relatietherapie

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Delfzijl – Betsie

5 / 5 sterren –
“Nadat ik enkele sessies bij Betsie heb gehad zie ik de zon weer meer schijnen en zijn mijn slaapproblemen over. Nu voel ik bij de energie weer stromen. Dit begon al tijdens de eerste sessie. Mijn gezondheid geef ik nu zeker een acht.”
Therapie Delfzijl – Betsie

5 / 5 sterren –
“Beste Betsie, deze maand is het een jaar geleden dat mijn man overleed en ik kan mijn draai nog niet vinden. Ik merkte in de sessies dat ik aan het overleven ben en hem erg mis.

Nu na 3 sessies ervaar ik meer rust en slaap ik beter. Heerlijk deze methode die ik gedurende de dag door gebruik. Ik realiseer mij dat ik nog een doel heb om voor te gaan. Bedankt, voor alles.”
Therapie Delfzijl – Betsie

4 / 5 sterren –
“Sinds enkele jaren ervaar ik stijfheid in mijn handen, waardoor ik mij erg beperkt voel. In eerste sessie kwam ik er al achter dat dit te maken heeft met het opgejaagd zijn, zoals ik dit van jongs af aan heb meegekregen.

Door te werken met EFT merkte ik eigenlijk onmiddellijk verbetering maar ook dat het gaat om onmacht en frustraties wat zich in mijn handen heeft opgeslagen. Tussen de afspraken door ben ik ook gaan kloppen en ik vind het resultaat verbluffend. De klachten zijn weg. Heerlijk voelt dit.”
Therapie Delfzijl – Betsie

5 / 5 sterren –
“Ik heb recent een ongeluk gehad en had hierdoor allerlei klachten. Door een aantal sessies te volgen bij Betsie kwam er veel boosheid omhoog wat ik in de jaren heb opgebouwd en in mijn lichaam heb opgeslaan. Heerlijk om daar vrij van te zijn en weer heerlijk aan het werk te kunnen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


therapie-delfzijl-relatietherapie Ervaringen van cliënten
Nadat ik enkele sessies bij Betsie heb gehad zie ik de zon weer meer schijnen...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie delfzijl Therapie Delfzijl
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

LVPW-scag landelijk-steunpunt-verlies
therapie delfzijl Therapie Delfzijl
Verbindingsweg 13
9945 SJ Wagenborgen
Route naar mijn praktijk
Top